Новости

 
03 березня 2020

Стартують продажі нової середньотонажної вантажівки FAW Tiger V!

Торгово-сервісна мережа АІС оголошує про старт продажів середньотонажної вантажівки FAW Tiger V! До покупки доступні три версії автомобіля: борт, борт-тент та промтоварний фургон. Вартість новинки всього 683 900 грн. (за бортову версію), 717 900 грн. (за версію борт с тентом) та 781 900 грн. (промтоварний фургон).*

FAW Tiger V - середньотонажний універсальний автомобіль вантажопідйомністю 4,6 тонн** з тримісною кабіною, що має підйомну, відкидну вперед конструкцію, яка дає можливість швидкого доступу до двигуна. Він демонструє максимальну економічну ефективність в міських та регіональних перевезеннях. Завдяки оптимальній вантажопідйомності та витратам на експлуатацію даний клас автомобілів буде найбільш затребуваний дистрибуції, агросекторі, комунальному господарстві та будівництві. Автомобіль має запас вантажопідйомності завдяки посиленій конструкції рами, високоміцним провідним осям і колесам діаметром 17,5 дюймів. Вантажівка комплектується дизельним двигуном Cummins об'ємом 3,8 л. потужністю 143 к.с., паливною системою високого тиску BOSCH та трансмісією ZF. Двигун відрізняється збільшеним робочим ресурсом і низькою витратою палива. Серед інших переваг можна виділити - 6-ступінчасту коробку передач, а також пневматичне ручне гальмо та гірське гальмо. Паливний бак на 130л. зроблено з алюмінію, в ньому передбачені спеціальні захисні кріплення. Зручно розташовані бічні дзеркала, не залишають для водія «сліпих зон». Передбачено гідравлічний підйомник кабіни, а кріплення інноваційної чотирьохточкової системи забезпечує м'який рух навіть по поганим дорогам. Виробник приділив увагу якості збірки автомобіля та комфорту водія. У базову комплектацію включені такі опції, як бортовий комп'ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, аудіосистема, круїз-контроль, денні ходові вогні, 2 АКБ, 8-тонний домкрат, люк на даху та спойлер. Таким чином, FAW Tiger V відповідає головним критеріям для покупців - це надійність, економічність і прийнятна ціна (на порядок дешевше аналогів виробництва країн СНД та азіатських виробників).

Також під замовлення можливе виробництво іншої спеціальної техніки:

- Фургони різного призначення: ізотермічні, термічні з холодильним обладнанням, хлібні.
- Самоскиди.
- Цистерни для перевезення харчових рідин.
- Цистерни для перевезення нафтопродуктів.
- Автомайстерні для аварійних бригад.
- Комунальна техніка та сміттєвози.
- Автоевакуатори.

Заводська гарантія становить 2 роки або 100 000 км (що настане раніше). Автомобіль можна придбати в кредит або лізинг. ***

Нагадаємо, що торгово-сервісна мережа АІС уклала угоду про стратегічну співпрацю з автомобільним заводом «Авто-Холдинг» (м.Кременчук), де на замовлення, буде виготовлятися широка лінійка техніки на шасі вантажних автомобілів FAW.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку). 

* Зазначена ціна за одиницю товару на 22.02.2020р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.
** Вказана вантажопідйомність шасі без урахування маси надбудови.
*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка